A képes fogyasztó tájékoztatóhoz kérem kattintson az alábbi linkre

LEGYEN ön is a PARTNERÜNK!

Szerződött partnereink részére folyamatos kedvezményeket, kedvező árú kávégépeket, barista oktatást kínálunk!

Valamennyi kávégép esetén lehetőség van arra, hogy partnerünk legyen!

Kérjen egyedi ajánlatot még ma üzenetben vagy telefonon!

MIT AJÁNLUNK?

KÁVÉK SZÉLES VÁLAsZTÉKA

Prémium minőségű kávéink és kiegészítő termékeink minden hónapban frissen érkeznek Olaszországból, a Garda-tó melletti Carpenedoloból, Gian Luca Venturelli gyárából. Innen érkező szemes és E.S.E. podos kávéinkat espresso Perfetto, Pedrosa Caffee  márkanevek alatt is forgalomba hozzuk. A gyártási technológia egyedülálló, a ma létező legjobb. (Sokat elmond termékünkről az, hogy a tisztított, pörkölt és igényesen csomagolt kávét exportálják Dél-Amerikába is.) Az egység elhelyezkedéséhez, a tervezett vagy meglévő vevőkörhöz, az igényekhez és elképzelésekhez leginkább illeszkedő megoldás keresésében szívesen segítünk, sok évnyi tapasztalatunk alapján igyekszünk partnereinknek a legjobb megoldást megtalálni!

KÁVÉGÉPEK

Szerződött partnereink mind E.S.E. Pod-os, mind karos kávégépet válaszhtatnak, azt bérelhetik, vagy igény esetén, kedvezményes áron meg is vásárolhatják. Mi segítünk abban, hogy megtaláljuk, a tervezett szolgáltatási helyen melyik kávégép a legideálisabb, illetve segítünk megtanulni annak használatát is. Számos konstrukcióban biztosítunk különböző módokon Barista-oktatást partnereinknek, így minden egyes kávégépből a legtöbbet tudják kihozni.

A kávégépek mellett számos kedvezményt vehetnek igénybe partnereink, és garantáljuk, nekünk vásárlóink, ügyfeleink és partnereink az elsők!

Széles kávégép-kínálat, kedvezémnyes szerződéses árak, bérleti konstrukciók!

BARISTA KÉPZÉS és egyebek

Szerződött partnereink részére biztosítunk Barista-képzést, akár minden alkalmazott részére, akkor is, ha cserélődik a személyzet. Hozzáértés nélkül nincs jó kávé, ezt mi is tudjuk, így célunk, hogy partnereink személyzete felkészült legyen annak érdekében, hogy vendégeik elégedettek lehessenek.

Partnereink számára emellett kedvezményes áron biztosítunk csészéket, poharakat, forró csokoládét, teákat, kiegészítőket (cukrok, édességek), hogy teljes lehessen a kávé-élmény.

Kérjen ajánlatot még ma!