AZ E.S.E. PODOKRÓL

Ez nem kapszula...

Ez E.S.E. EASY SERVING ESPRESSO POD!

Az E.S.E. Pod 
(Easy Serving Espresso)
egy
nyílt szabvány! 

Ugyan eleinte zárt rendszerként működött, de az olasz kávégyártókat meggyőzte, így közülük sok gyárt (így az illy, a Lavazza, a Lucaffé) ebben a kiszerelésben kávét.

Mi a lényeg?

Professzionális, prémium kávé, karos gép és daráló nélkül! Az elv ugyanaz, a minőség kiemelkedő, a kényelem viszont garantált!
A kávépárnák egyesével, előre tömörítve, légmentesen vannak lezárva, így hosszan frissen maradnak, 1-1 kávé miatt nem szellőzik ki egyszerre több tíz vagy száz adag kávé.
A kapszulával ellentétben a párna önmagában környezetbarát, hiszen komposztálható. Előre tömörített, nem “zörög” benne a kávé!
A klasszikus karos gépekkel szemben a kávé előre tömörített, így, akár egy karos gépen, a megfelelő E.S.E. Pod kompatibilis (magas nyomású) készülékkel tökéletes kávét főzhetünk Barista oklevél nélkül is! Emellett nincs többé: daráló-kalibrálás, kidobott kávé, félórás felfűtés, bonyolult karbantartás!
A szemes kávéval ellentétben mindig azt ihatjuk, amihez kedvünk van, legyen az egy reggeli erősebb, robusta-gazdagabb vagy egy délutáni, könnyed arabica kávé.
Amennyiben egyszer elköteleződünk egy E.S.E. Pod-os készülék mellett, a kávégyártót szabadon választhatjuk meg, hiszen több mint 50 gyártó készít E.S.E. Podokat, köztük a legimsertebb olasz márkák is!