A képes fogyasztó tájékoztatóhoz kérem kattintson az alábbi linkre

Küldetésünk

Célunk,
hogy minden vevőnk elégedett legyen,
hogy mindenkinek segítsünk megtalálni, amire igazán szüksége van,
hogy minden partnerünk bizalommal forduljon hozzánk,
hogy mindenkinek megadjuk a minőségi kávézás élményét,
hogy prémium minőségü olasz termékeket kínáljunk,
hogy szívesen válasszanak minket újra.
fő küldetés
fős lelkes csapat
+
partner
+
lefőzőött kávé

a minden ami kávé családja

KOLLÉGÁINK

akik küldetésünket megvalósítják

üzlet kávézó kiszállítás webáruház ügyfelek karbantartás szerelés

Petrovits Gábor
ügyvezető
Barista oktató

csapatunk további tagjai

BODÓ ERIKA
Caffé Grande Italia Pécs koordinátora 

TARR GÁBOR
szerződött partnerek kapcsolattartója

Réger Martin
kávégép szakértő – technikus

ügyvezető, barista oktató

Petrovits Gábor

+36 30 901 8000

KÁVÉ forgalmazás

Prémium minőségű kávéink és kiegészítő termékeink minden hónapban frissen érkeznek Olaszországból, a Garda-tó melletti Carpenedoloból, Gian Luca Venturelli gyárából. Innen érkező szemes és E.S.E. podos kávéinkat espresso Perfetto, Pedrosa Caffee  márkanevek alatt is forgalomba hozzuk. A gyártási technológia egyedülálló, a ma létező legjobb. (Sokat elmond termékünkről az, hogy a tisztított, pörkölt és igényesen csomagolt kávét exportálják Dél-Amerikába is.) Tanácsadással is szívesen segítünk, hogy megtudhassa, melyik kávé vagy kávégép lehet leginkább az Ön ízlésének megfelelő. Kérdezzen bátran, ha nem biztos benne, mi a legjobb választás kávézási igényeinek vagy a kávégépéhez; akár kotyogóhoz is haszos tanácsokkal szolgálhatunk, és tesszük is ezt szívesen!

KÁVÉGÉPEK

E.S.E. podos kávégépeink szintén Gian Luca Venturelli, La Piccola Grande Italy üzeméből érkeznek, otthoni, irodai, vendéglátás kategóriákban. Igény szerint prémium karos kávégépeket is kínálunk Barista oktatással, de ahová automata kávégépre van szükség, akár azt is tudunk ajánlani. Minden azon múlik, hogy a megfelelő gép a megfelelő helyre kerüljön, ehhez a pontos igényeket mérjük fel először, hogy azt ajánljuk, amire valóban szüksége van! Nálunk mindent megtalál, ami a kávézáshoz szükséges: csúcsminőségű presszógépek és darálók, barista eszközök, valódi szaktanácsadás. Hívjon, vagy írjon nekünk, ha úgy érzi, a döntéshez segítségre van szüksége! Várjuk kérdéseit akkor is, ha nem találja nálunk azt, amit keres; segítünk megtalálni azt, igen, akár máshol is! Mi azért segítünk hogy ön elégedett legyen, ha ez sikerül akkor jó szívvel ajánlhat minket, nekünk pedig ez a legjobb reklám. 

BARISTA KÉPZÉS

Barista iskolánk a Barista Coffee & School, ahol te is megtanulhatod a tökéletes kávé és tejhab készítés fortélyait: itt az elméletet a gyakorlatban tesztelheted, espresso, latte art, filter kávé, forró és jeges koktélok, itt mindennek jelentősége van: tárolástól  a tisztításig. Végzőseink számos országban kamatoztatják nálunk megszerzett tudásukat. Professzionális képzésünk, amelyben gyakorlatot is nyújtunk Caffé Grande Italia Pécs, referencia kávézónkban, Home Barista képzésünk azoknak ajánlott akik otthon a saját gépükön sem érik be kevesebbel, mint a legjobbal. Basic alapképzés akkor, amikor nem a kávé a főszereplő az egységben, bár egy jó kávé mindig több és igényesebb vendéget jelent!