Dalla Corte Zero A kávékészítés új mérföldköve! A legjobb kávé megérdemli a legjobb kávégépet! Rendelhető. Árakért és tachnikai adatokért keressen bennünket!
(27%)
.
Kérjen ajánlatot, ha nem éri be kevesebbel mint a legjobbal!
Digitális vízhozam szabályzás (DFR ő Digital Flow Regulation), 0,1 celsius fokos hőmérséklet stabilitás, flow profilok tervezése és mentése, felhasználóbarát kezelés, és még temérdek innovatív megoldás a tökéletes extrakció érdekében.
https://www.youtube.com/watchőv=lnbVywKtza0
Szakmai jellemzők, funkciók:
A Zero a multiboiler technológiával (az eredeti, most egy 0,75 l-es bojlerrel), a hideg érintéső gőzcső és az opcionális 58 mm-es szűrőkészlettel van felszerelve. Az új digitális érintőképernyők felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, amelyet a baristák készítettek a baristák számára: minden funkció könnyen elérhető néhány érintéssel, a legfontosabb beállítások mindig láthatóak a képernyőn.
A legújabb Dalla Corte gépek erőteljes pontja, a digitális áramlásszabályozás, abszolút főszereplője a Zero-nak is: két fő áramlásszabályozási mód lesz. A rögzített vízáramlásnál az áramlási sebesség állítható (g / s) közvetlenül az érintőképernyőn, hogy rögzített áramlás legyen az egész kivonatolás során; minden egyes fejnek eltérő áramlási sebessége lehet (4 g / s-tól 10 g / s-ig). A Freestyle vízáramlásnál a Zero mindegyik karja 4 lépéssel van ellátva, minden lépés előre beállítva egy meghatározott áramlási sebességgel (4-6-8-10 g / s).
Szabadítsa fel a kivonatolást és élvezze a kézi áramlási profilozást.
Dalla Corte Zero, új korszak kezdődik.
Inkább ellenőrzöd-e az ipari eszpresszógép vízáramát, vagy a víznyomásátő Ha még nem tudod, nézzük meg, hogy ezeknek a paramétereknek a változása hogyan befolyásolja egy csésze espresso kávét:
Két egyszerő célt kívánunk elérni, amikor kávét készítünk: a legjobb aromák kinyerése és az ismételhetőség. A tökéletes eszpresszó csésze kinyerése nem elég, ha ugyanazt az eredményt nem tudjuk megismételni.
Az összes potenciális pozitív aromának kinyeréséhez előzetes infúzióval kell eljárnunk, mivel ebben a szakaszban a víz felszívja a kávé pogácsát, kitölti a kivonatoló kamrát, és az aromák 80% -át kivonja a csészébe. Tehát az ideális kivonatolási időt és az infúzió előtti görbét keressük.
A vízáramlás szabályozása azt jelenti, hogy másodpercenként hány gramm víz nedvesíti a kávépogácsát és tölti fel a kivonatolási kamrát, ezáltal teljes mértékben ellenőrizve az infúzió előtti időt, és lehetővé téve a különböző kávéprofilok létrehozását a vízáramlás-beállítások mentésével.
Ehelyett a víznyomás ellenőrzése azt jelenti, hogy a szivattyúra kell hatni. A nyomás fokozatosan növekszik a csoport fejében, amíg a víz nem telíti a kivonatoló kamrát, mivel az ellenállás növekszik. A szivattyúval való mőködés során alapvetően ellenőrizzük az áramlást, de csak akkor tudjuk teljes mértékben manipulálni a nyomást, ha az infúzió előtti fázisnak majdnem vége. Ez kevés különbséget hoz a végeredményben, és mindenekelőtt nagyon megnehezíti a replikációt.
Ez az oka annak, hogy a Dalla Corte-ben úgy döntöttünk, hogy kifejlesztünk egy szabadalmaztatott technológiát, amely szabályozza a vízáramlást, ez a digitális áramlásszabályozó. 2015-ben egy Mina kávéfőzőhöz készült, és beépítették a közelgő többcsoportos eszpresszógépbe, a Zero-ba, hogy a szokásos módon csak a legjobb szolgáltatásokat nyújtsa #zerolimits #makeitbetter